Нашата специализирана в услугите Дринк енд драйв фирма предоставя на клиентите ни качествено обслужване на конкурентни цени.

Как работи Дринк енд драйв София? – Вие се нуждаете от шофьор, защото сте употребили алкохол. Достатъчно е да наберете номера ни, да ни съобщите точното си местонахождение и да опишете колата си. В максимално кратки срокове наш автомобил ще пристигне при вас. Шофьорът ни ще ви закара на посочения от вас адрес, като на път за дома ви не се колебайте да го помолите да спре, където ви е необходимо.

По същество услугата Drink and drive Sofia ви дава възможност да разполагате със собствен шофьор за определено време срещу разумна цена. Нещо повече, шофьорът ще ви вози във вашия автомобил, в който се чувствате комфортно и сигурно. Услугата Дринк енд драйв е истински пробив в сферата на услугите, насърчаваща безаварийното шофиране и спазване на закона за движение по пътищата.

Дринк енд драйв София предоставя услугите си за откарване до дома ви не само след непланирано употребяване на алкохол. Можете да поръчате услугите ни предварително за организирани партита, на които искате да пристигнете удобно с колата си и след края им комфортно да се приберете с нея в дома си, но с нашата професионална помощ. Също така извършваме трансфер от и за летището, както и извън София. Дринк енд драйв София работи денонощно, без почивен ден и ние вярваме, че професионализмът, качеството на услугата ни и атрактивните ни цени са формулата на успеха ни.

 

Кликнете, за да оцените тази страница!
[Общо: 3 Средно : 3.7]
Top Call Now Buttonпоръчайте шофьор